Verzenden & afhalen

VERZENDEN & AFHALEN


WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN BESTELLING?
De verzendkosten voor Nederland zijn € 4,95 en voor België € 6,95. Bij bestellingen boven de € 150,- zijn de verzendkosten gratis.

KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?
Zodra wij de bestelling hebben verwerkt, ontvang je per mail een track & trace code. Hiermee kun je de status van de bestelling bekijken.

KAN IK MIJN BESTELLING AFHALEN?
Ja! Bij het bestelproces kun je kiezen voor de verzendoptie: afhalen op afspraak. Je betaalt dan geen verzendkosten en zodra wij de bestelling ontvangen, nemen we contact met je op om een gewenst tijdstip af te spreken.

IN WELKE LANDEN KAN IK MIJN BESTELLING LATEN BEZORGEN?

Graag leveren wij onze items wereldwijd, dit gebeurd wel in overleg. De verzendkosten buiten Nederland en België zijn dus op aanvraag.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Alle bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Onze pakketten worden verstuurd via PostNL, afhankelijk van de drukte leveren zij je bestelling

Wij versturen al onze pakketten via PostNL en doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Alle bestellingen voor 16.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van de drukte bij onze bezorgdienst, heb je de bestelling binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen in huis.

IK BEN NIET THUIS. WAAR IS MIJN BESTELLING NU?
Na de tweede leveringspoging bij niet-thuis, laat PostNL een bericht achter in jouw brievenbus. De bestelling kan zijn afgeleverd bij de buren of een afhaalpunt.

BEZORGEN OP EEN ANDER AFLEVERADRES (CADEAU)
Wil je de bestelling op een ander adres laten bezorgen of geef je het cadeau? Dan kun je ervoor kiezen de bestelling op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om voor € 1,- het cadeau door ons in te laten pakken! Deze optie kun je kiezen in het bestelproces.

IS JOUW LEVERING VERTRAAGD?
Bij een leververtraging nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.

IS JOUW BESTELLING NIET/FOUTIEF GELEVERD?
Indien jouw geleverde bestelling niet overeenkomt met de geplaatste bestelling kun je contact opnemen via info@macychapman.nl of +31610662920.