Ruilen & retourneren

RUILEN & RETOUREN


HOE RETOURNEER IK MIJN BESTELLING?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Je kunt jouw online aankopen binnen 14 dagen aan ons retourneren.

Retourneren is vrij eenvoudig. Vul het meegeleverde retourformulier in, stop deze in het pakket en stuur de artikelen inclusief de pakbon retour naar onderstaand adres:

Macy Chapman Fashion
Venusstraat 99
3371TP Hardinxveld-Giessendam

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort, op dezelfde manier waarop je jouw bestelling hebt betaald. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. Wij proberen de retourzendingen zo snel mogelijk af te handelen.

Houd er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender. Bewaar het afgifte bewijs van terugzending, tot je het bedrag

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

KAN IK MIJN BESTELLING RUILEN?

Wanneer je jouw bestelling aan ons retourneert, hebben wij helaas niet de mogelijkheid om meteen een ander artikel of andere maat toe te sturen. Wij storten het bedrag aan je terug, zodat je gemakkelijk een nieuwe bestelling bij ons kunt plaatsen.

KAN IK MIJN BESTELLING NOG RUILEN/RETOURNEREN NA DE RETOURTERMIJN?

Nee, het is helaas niet mogelijk om jouw aankoop te retourneren buiten de retourtermijn. Lukt het je niet om op tijd het pakketje op de post te doen? Neem dan op tijd contact op met ons en dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen!

KRIJG IK HET TOTAAL BETAALDE BEDRAG RETOUR?

Na ontvangst van je retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. De verzendkosten worden alleen vergoed wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. Let op: de retourkosten zijn altijd voor eigen rekening! (De kosten voor het opsturen van jouw bestelling, krijg je bij het retourneren van een hele bestelling dus ook van ons terug, echter de kosten die gemaakt worden voor het terugsturen van je bestelling, zijn voor eigen rekening)